MónTerrassa
Arrenca la campanya de la Grossa de Cap d’Any

Loteries de Catalunya ha donat el tret de sortida a la campanya de la Grossa de Cap d’Any. Els beneficis del sorteig es liquiden anualment i, per tant, aquesta vegada s’ha decidit que els que es van aconseguir en l’última edició es destinin a persones afectades per la covid-19. Des d’aquest dilluns els anuncis del sorteig es difondran a televisió, ràdio, internet i mitjans gràfics. Compten amb la veu de l’actor Àlex Brendemühl i pretenen “aportar alegria” en un any marcat per la pandèmia. A televisió s’emetran dues versions diferents de 15 i 30 segons. A la ràdio hi ha una sola falca de 30 segons. Les diferents versions mostren persones anònimes en el moment d’assabentar-se que els ha tocat la rifa.

(Aquesta notícia substitueix la publicada a les 15.46 h que esmentava per error que els beneficis que es destinen a la covid-19 són els d’aquest any, quan en realitat són els de l’any passat atès que la liquidació és anual. La notícia original ja ha estat corregida)

Premis

Aquest any s’han posat a la venda 100.000 números amb un total de 50 sèries, cinc de les quals en format electrònic. El preu per bitllet és de 10 euros. Hi haurà vuit grans premis, un primer de 200.000 euros per bitllet, un segon de 65.000 euros per bitllet, un tercer de 30.000, dos quarts de 10.000 i tres cinquens de 5.000.

A més, es mantenen els premis a les terminacions dels vuit números guanyadors, així com el número anterior i posterior de cadascun d’ells. Així, més de 850.000 bitllets poden tenir algun tipus de premi.

Els bitllets es poden comprar als punts de venda de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya, i també es pot demanar el número que es desitgi a qualsevol establiment amb terminal, on es podrà imprimir el bitllet amb el número escollit en funció de la disponibilitat. A més dels punts de venda habituals, es podrà comprar bitllets de La Grossa a supermercats o a través d’internet.

Beneficis

Loteries de Catalunya destina els beneficis de manera íntegra al suport de projectes socials que es canalitzen a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. L’entitat remarca que al llarg de la seva història s’han destinat més de 270 MEUR a programes com plans de protecció a la infància, a la tercera edat i a persones amb discapacitat. Els beneficis es liquiden anualment, de tal manera que aquest any es destinen els aconseguits en l’última edició. Aquesta vegada els beneficis seran per a persones afectades per la covid-19.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa