Argimon: “Desitgem anar reobrint per arribar a una vida més normalitzada en tres setmanes”

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha dit que el Prociat estudiarà noves flexibilitzacions de mesures, sempre d’acord amb la situació epidemiologia. Argimon ha dit, després que la portaveu del Govern, Meritxell Budó, hagi dit aquest migdia que es podria flexibilitzar la situació de la restauració i altres àmbits, que el Govern està flexibilitzant mesures de forma gradual i “tot el que desitgem és que continuem baixant i anar reobrint, per arribar d’aquí a tres setmanes a una vida més normalitzada”.

“Estem fent una obertura molt tímida i hi ha molta fatiga i cansament, és important que les mesures es puguin anar seguint i que la gent pugui respirar”, ha remarcat el doctor. Argimon ha defensat abordar obertures pensant en l’economia, però també en els joves que protagonitzen protestes els darrers dies.

Argimon ha valorat que la corba epidèmica a Catalunya està baixant, tot i que la variant britànica, que es considera més contagiosa, ja representa el 60% dels casos a Catalunya.

Nou comentari