MónTerrassa
Les Arenes es mobilitza per ajudar a les famílies vulnerables
Alguns dels aliments que ja s'han fet arribar a la parròquia
Alguns dels aliments que ja s’han fet arribar a la parròquia | Voces del Camino

!--akiadsense-->

Cada any, la Hermandad Rociera Santa María de Las Arenas “Voces del Camino” de Terrassa aprofita les dates nadalenques per dur a terme una acció solidària. Fins ara, l’entitat realitzava una gran recollida de joguines perquè cap nen es quedés sense almenys un regal. La iniciativa sempre ha tingut molt èxit i ha estat molt ben bona rebuda al barri. Enguany, però, la situació de pandèmia ha fet que la prioritat canviés.

Noemí Valiente, ‘Hermana Mayor’ de l’entitat, explica a Món Terrassa que fruit d’una petició del capellà de la parròquia de Les Arenes, amb qui tenen molt bona relació perquè és on realitzen les ‘misses rocieras’, s’ha decidit que la recollida serà de menjar, i no de joguines. “Per culpa de la crisi sanitària i econòmica, molta gent està passant gana, i ens ha explicat que el menjador social es troba desbordat, per això aquest any hem canviat la campanya”, exposa.

“Esta navidad, ninguna familia sin comida” és el lema que s’ha escollit. Es posarà en marxa el pròxim 23 de novembre i està previst que s’allargui fins al 19 de desembre. Els aliments, que es demana que no siguin frescos per assegurar-ne la viabilitat, es podran portar a la mateixa parròquia de Les Arenes (carrer Joan XXIII) els dilluns i els dimecres de 18 a 19.30h.

La Hermandad s’ha posat en contacte amb Serveis Socials de l’Ajuntament de Terrassa per tal que siguin les assistentes socials qui derivin a les famílies vulnerables de tota la ciutat a la parròquia per tal que un cop finalitzada la campanya puguin passar a buscar el lot d’aliments. Aquesta és la intenció inicial. Si això no fos possible, aleshores s’optaria per donar tots els productes recollits a Càritas de Terrassa, perquè siguin ells que ho reparteixin. “Esperem que torni a ser un èxit i, evidentment, la iniciativa està oberta a tots els ciutadans de Terrassa, no només els del barri”, ha ressaltat Valiente.

La recol·lecta es farà fins al 19 de desembre a la parròquia de Les Arenes
La recol·lecta es farà fins al 19 de desembre a la parròquia de Les Arenes | Voces del Camino

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa