MónTerrassa
Àptima Centre Clínic, primer patrocinador de la Copa del Món Terrassa 2022
  • CA

Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa s’uneix a l’organització de la Copa del Món FIH Femenina d’Hoquei Espanya & Països Baixos 2022 com primer patrocinador i prestarà tots els serveis mèdics, material i personal necessaris per a la competició que tindrà lloc a Terrassa del pròxim 1 al 17 de juliol. Àptima compta amb el suport sanitari de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i oferirà tots els serveis sanitaris tant a esportistes com a assistents i personal de l’organització.

D’aquesta manera, la seu de Terrassa de la Copa del Món s’assegura un punt d’atenció mèdica a l’estadi amb personal i equip necessari per a les primeres atencions, incloent-hi reanimació bàsica instrumentada (desfibril·lador), així com un servei permanent de 24 hores de telemedicina, entre altres serveis sanitaris. En aquest sentit, Àptima hi aportarà un metge responsable del servei i mitjançant l’HUMT es proporcionarà supervisió d’infermeria, així com metge, traumatòleg i odontòleg d’Urgències. A més, en el punt d’Atenció Mèdica hi haurà presència d’un metge i personal d’infermeria i en cas de ser necessaris serveis de radiologia també seran prestats.

Amb aquesta col·laboració, Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa demostra una vegada més el seu “suport incondicional a l’esport i la vida saludable com a important mesura preventiva contra les malalties, col·laborant especialment amb l’esport femení, i reforça el seu compromís amb la ciutat de Terrassa i l’organització d’un esdeveniment mundial com la Copa del Món FIH Femenina d’Hoquei Espanya & Països Baixos 2022″, tal i com afirmen en un comunicat.

La competició s’iniciarà el pròxim 1 de juliol de 2022 en una fase prèvia que portarà vuit equips a disputar-se les eliminatòries a la seu de Terrassa i vuit equips més a la seu d’Amstelveen (Holanda), ja que el Mundial està coorganitzat per als dos països. En total doncs, hi haurà 16 equips. Terrassa ha estat el lloc escollit per acollir les dues semifinals i també la final. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa