MónTerrassa
Treuen a la llum els draps bruts i la falsedat d’Antonio David amb els companys de ‘Sálvame’
  • CA

Sembla més que evident que Antonio David Flores s’ha quedat sense cap suport a Telecinco. Tots els companys li han girat l’espatlla després de l’emissió del documental de la seva exdona. S’han posicionat en bloc al seu costat, el que deixa l’excol·laborador més sol que un mussol. L’últim atac que ha rebut ha vingut de la mà de María Patiño. La tertuliana s’ha mostrat molt enfadada i ha reconegut que li va molestar molt que Antonio David acudís al tanatori de Mila Ximénez. Per què? En considerar que va ser molt fals tenint en compte que mai no s’havia preocupat per ella.

“M’alegro que Jorge Javier hagi dit que a Mila no li queia bé Antonio David. A mi em va semblar fastigosa la manera que va tenir Antonio David d’utilitzar a Mila en la seva guerra. La situació em va ajudar a veure amb més claredat com utilitza a les persones i en aquesta ocasió va utilitzar a la nostra companya i amiga Mila”, etzibava.

Jorge Javier li donava la raó i confirmava que Antonio David va fer cas omís a Mila durant el tractament contra el càncer: “Ell mai no es va interessar sobre la seva salut. Ni tan sols una trucada”. Sembla que, per quedar bé, li deia a María Patiño que preferia preguntar-li a ella sobre l’estat de Mila “perquè li feia vergonya trucar-la”.

Antonio David Flores | Telecinco
Antonio David Flores | Telecinco

“Antonio David va donar a entendre a tota Espanya que tenia el suport de Mila en la seva guerra amb Rocío. I el pitjor de tot és que ho va fer en el moment en el que ens estàvem acomiadant d’ella. Això diu molt del tipus de persona que és Antonio David. Rocío ho tenia claríssim, però sense cap mena dubte puc dir que a mi m’ha agradat veure-ho”, deixava clar la periodista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa