MónTerrassa
Anna Cos i Jim són els padrins de la Cursa de les Ciutats
  • CA
Anna Cos i Jim són els padrins de la Cursa de les Ciutats
Anna Cos i Jim són els padrins de la Cursa de les Ciutats | cedida

!--akiadsense-->

La Cursa de les Ciutats, cursa / caminada 100% solidària, que destina el import íntegre de la inscripció a projectes d’investigació del càncer de pàncrees, compta ja amb més de 500 inscripcions a hores d’ara, ha anunciat els padrins d’aquesta segona edició. Si l’edició passada es va estrenar amb el reconegut i estimat runner Jaume Leiva, aquest any, seran dues les persones igualment estimades i conegudes les que apadrinin aquesta 2ª edició de la Cursa: l’Anna Cos i Bartolomé Serrano (Jim).

L’Anna Cos, qui va fer de llebre a la cursa de l’any passat, és una persona molt involucrada amb les causes solidàries i tota una referent en el món del running a Terrassa. Estimada i coneguda a la ciutat, l’Anna sempre ha estat lligada al món de l’esport, pel qual es desviu. Lidera des de fa anys el grup: Et Seguim, un grup majoritàriament de dones de totes les edats amb una finalitat comú, passar-s’ho be i fer activitat física. També forma part del grup: Corredors.cat, una associació esportiva sense ànim de lucre formada per persones (físiques) amb la voluntat principal de fomentar i desenvolupar la pràctica continuada de l’esport.

Per Cos, apadrinar la cursa: “És un reconeixement molt especial, perquè ve de la mà d’una gran persona que, amb la seva il·lusió, entusiasme i dedicació, aconsegueix tenir l’èxit assegurat en tot allò què fa”; tot referint-se a l’organitzadora Chelo Fernández, qui declara: “És un orgull per a mi que aquestes dues persones tan estimades a la nostra ciutat, solidàries i vinculades amb el món del esport, es sumin a la causa i s’involucrin en la cursa”.

Bartolomé Serrano (Jim per als amics) és l’altre padrí de la cursa. Atleta internacional àmpliament reconegut, fou dues vegades consecutives subcampió mundial de mitja marató per equips, el 1996 i 1997; guanyà dues medalles de bronze al Mundial de marató, el 1994 i 1995; bronze al Mundial i subcampió d’Europa, el 1995, amb l’equip estatal de cros i també fou campió d’Espanya de mitjana marató l’any 1997. Jim, també molt conegut i estimat a la ciutat, és una persona que s’involucra molt amb les persones i les causes de Terrassa(amb voluntat d’ajudar). Més que una carrera és un esdeveniment solidari i esportiu. Aquest dia no competirem, participarem. Tinc ganes que arribi i poder gaudir d’aquesta festa esportiva – solidària “. Anima a “córrer o caminar, però el més important és participar”.

El 27 d’octubre estaran animant i donant suport a la cursa, la qual espera batre rècords d’inscripcions i mostrar com sempre que Terrassa és una ciutat solidària. Inscripcions: http://carreracancerpancreas.es/inscripciones-terrassa/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa