MónTerrassa
Una col·laboradora de ‘Sálvame’ revela que ha hagut de demanar diners per tirar endavant
  • CA

Dimart no ha estat una tarda fàcil per a Anabel Pantoja. La col·laboradora de Sálvame ha rebut molts atacs per l’expulsió del seu promès, que abandonava Supervivientes només uns dies després que ella anés fins a Hondures per donar-li suport. No ha servit de res que la noia s’hagi gastat 1.500 € en missatges per salvar-lo, el que ha donat ales als companys per criticar el concurs del seu xicot. A més a més, també han volgut parlar de la seva mala relació amb el cosí, amb Kiko Rivera. Anabel es casa el pròxim mes de setembre, per la qual cosa molts comencen a preguntar-li si el convidarà o no tenint en compte que ara no es parlen.

Alleugerida en veure que el programa canviava de tema, no podia evitar escandalitzar-se quan comentaven que José Luis Moreno tenia una habitació plena d’abrics de bisó que regalava a les amigues que el visitaven. Malbaratador i, pel que sembla, també estafador, aquesta història feia que Anabel se sincerés sobre els problemes econòmics que ha arrossegat.

Els seus negocis no acabaven de funcionar i necessitava una ajuda per poder engegar-ne de nous. No tenia liquiditat, per la qual cosa revela que va veure’s obligada a demanar diners i ajuda a companys del programa. No li ha fet vergonya reconèixer que els hi deu tot: “Concretament a Jorge Javier Vázquez i a Belén Esteban, que em van ajudar econòmicament en els meus moments més crítics. Ells van ser els meus salvavides en els moments de més incertesa…”.

Anabel Pantoja, en el plató de Supervivientes / Telecinco

Finalment va poder solucionar els problemes econòmics que arrossegava i deixar enrere els deutes, el que reconeix que no podria haver aconseguit sense la seva ajuda. Tenint en compte la dinerada que guanyen, sobta que hagi necessitat demanar diners… el que s’explica, alhora, tenint en compte el nivell de vida que segueixen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa