Anabel Alonso l’ha fet grossa a Twitter. L’actriu mai no ha tingut pèls a la llengua, el que ha tornat a evidenciar en titllar en Miki d’OT de “masclista” directament. Per què? Tot venia arran d’una fotografia que publicava el futur representant d’Espanya a ‘Eurovisió’, en la qual se’l veia durant un concert que ha fet al costat d’un munt de cantants nois i només una noia. Això indignava Alonso, que va compartir la imatge amb un missatge enverinat: “Amb les dones no es porta bé, sembla“.

L’endemà va ser el cantant qui va respondre-li, amb un llarg comentari amb el qual va excusar-se i va ‘obligar’ l’actriu a demanar perdó. “Hola, Anabel. Et responc a tu i altres persones que han anat comentant aquest fet a la xarxa. Jo vaig dir una sèrie de bandes, i entre elles estaven Judit Nedderman, Balkan Paradie Orchestra, Izaro, Sofia Ellar, Roba Estesa, Tremenda Jauría, La Raiz, Dub Inc, The Cat Empire… I, òbviament, les bandes que van venir. A mi se’m va informar dels grups uns dies abans de la gravació i em van dir que si havien escollit els que havien escollit era per temes d’agenda i/o facilitats de logística“.

“I sí, la gent que em coneix sap que em porto molt bé amb dones (i homes). I amb això no m’estic excusant, només aclarint-ho. S’ha de seguir visibilitzant el feminisme arreu. Ha quedat clar que a la música, més encara! Una abraçada de part d’un fan teu, jo”, prosseguia.

Durant la seva participació a ‘Operación Triunfo’ va fer-se evident que era feminista, tenint en compte els discursos que va fer a favor de les dones. Una condició que sumada al text, va fer que Anabel Alonso esborrés el tuit anterior i respongués en un to més conciliador: “Hola, Miki. Moltíssimes gràcies pel teu missatge i aclariment. Ja sé que el tancament d’uns convidats depèn de molts factors (l’home proposa i Déu disposa), però és que la foto és molt forta i no vaig poder evitar fer el chascarrillo. No dubto del teu feminisme, perdona si et va molestar“.

Una baralla que ha tingut molta repercussió a la xarxa però que sembla que ha acabat bé…

Nou comentari