MónTerrassa
Ana Torroja, molt criticada: “No entenc els motius dels catalans que no volen ser espanyols”

Ana Torroja ha concedit una entrevista a l’ABC que ha enfadat molt als seus fans, especialment als catalans. La cantant està promocionant la seva nova cançó mentre espera poder començar la gira que la portarà per diferents racons. Instal·lada a Mèxic des de fa un temps, l’exestrella de Mecano ha deixat clara la seva postura respecte als indults als presos del procés: “Sobre els indults? Jo crec en la unitat d’Espanya i m’entristeix que una part de Catalunya no vulgui ser espanyola. No entenc els motius“.

Quan algú comet un delicte, ha de pagar. Que ja han pagat prou? Pot ser. Jo sóc molt partidària del diàleg, però no sé si aquest acte de bona fe portarà a alguna part”, etziba l’artista. El seu nom s’ha convertit en tendència a Twitter ràpidament, ja que molts dels seus fans s’han mostrat sorpresos davant d’aquest patriotisme en una cantant que viu fora del seu país i que va ser condemnada per evadir impostos.

Una polèmica que arriba poc abans de l’inici d’una gira que farà que es retrobi amb uns seguidors una mica desencantats.

Nou comentari

Comparteix