MónTerrassa
Ana Rosa Quintana, “rabiosa” i amb rutina nova en plena quimioteràpia

La presentadora Ana Rosa Quintana continua de baixa quatre mesos després d’anunciar que li havien diagnosticat càncer de pit. En aquell moment, va deixar clar que era optimista i que lluitaria amb totes les seves forces per poder tornar a televisió com abans millor. Acostumada a una rutina molt marcada i a estar pendent de l’actualitat en tot moment, de cop havia d’aturar-se i centrar-se en ella mateixa. Centrada en la quimioteràpia, són molts els que l’omplen a missatges preguntant-li com es troba. Ella, que ha anat compartint l’evolució a través del seu perfil d’Instagram, ho acaba de tornar a fer. Si fa uns dies deia que li queden poques sessions de quimio, ara explica com ha adaptat la seva vida a aquesta nova fase.

“El que més em pregunten és que com estic. Després de quatre mesos de tractament, estic molt bé. En aquest moment rabiosa per tot el que m’estic perdent en el programa… Estic treballant la paciència i molt agraïda per tanta estima. Estic aprenent tantes coses… He dit “hola” a verdures i fruites, a tots els productes naturals i ecològics. He dit “adeu” al sucre, a totes les coses processades, als greixos, a l’alcohol i tot el que sabem i no fem. Alimentar-se bé i fer exercici funciona”, assegura en un post.

Ana Rosa Quintana reconeix que té moltes ganes de tornar a la feina | Instagram

Ràpidament han estat molts els famosos i companys de professió els que han aplaudit aquest canvi de rutina de la presentadora. Han aplaudit que es trobi bé, que el tractament funcioni i que ella se senti amb força i ganes de tornar a televisió. De fet, aquest és un dels desitjos que comparteixen tots els seguidors de la periodista, que pugui superar la malaltia aviat i, per tant, recuperar-se al 100% per reaparèixer en el seu programa davant de les càmeres. De moment caldrà esperar una mica més, a veure si els metges li donen bones notícies sobre el seu estat d’aquí a poques setmanes.

Nou comentari

Comparteix