MónTerrassa
Els alumnes de l’Avet protagonitzen una obra teatral a Mútua Terrassa
  • CA

Emmarcada en els actes de St. Jordi promoguts per l’entitat, aquest dijous, 26 d’abril, MútuaTerrassa celebrarà la representació teatral del conte El meu superheroi no té capa, la història que enguany ha publicat MútuaTerrassa i que forma part de la col·lecció que edita des del 2010. L’obra anirà a càrrec dels alumnes de 5è de primària de l’escola terrassenca L’Avet i serà dinamitzada per l’actor i director, Toni Albà.

A partir de les 15.30h, la sala d’actes de l’edifici docent es convertirà en l’escenari de la representació teatral. Entre els intèrprets, una dotzena faran de protagonistes i la resta hi intervindran com a staff tècnic (encarregant-se de l’atrezzo, el vestuari,…). Els altres alumnes de l’escola hi assistiran com a públic. Un cop finalitzada l’obra, Ma Emília Gil, adjunta a la direcció general i directora corporativa de Docència, Recerca i Innovació, Francesc Puig, president del Comitè Mútua i Societat i Amaia Hervás, coordinadora de la Unitat de Psiquiatria Infantil i Juvenil de l’HUMT interactuaran amb els alumnes per abordar la integració social dels infants amb problemes emocionals i de conducta i establiran un torn de preguntes per resoldre els seus dubtes i inquietuds respecte aquesta realitat.

L’acte clourà amb una xocolatada i amb el lliurament d’un exemplar del conte. Amb l’objectiu de fer-la extensiva a d’altres infants, la representació s’enregistrarà i es difondrà mitjançant el Facebook Live del diari digital Món Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa