MónTerrassa
Un alumne de l’Institut Santa Eulàlia de Terrassa guanyador del premi MAKER FEST 2021
  • CA

David Regañas estudia 2n curs del CFGM de Vídeo discjòquei i so a l’Institut Santa Eulàlia de Terrassa des de fa dos anys. La seva motivació i ganes de treballar l’ha animat a col·laborar en diferents projectes, i aquest any ha participat en el Maker Fest 2021. Jjunt a altres companys, han creat un prototip sobre l’Economia Circular. Aquest projecte consisteix en idear un sistema de reciclatge municipal per matèries primeres oferint taller de reparació i una segona vida a objectes quotidians.

L’equip de David Regañas es va alçar amb el guardó d’aquest any. Per als participants ha estat una experiència molt motivadora a la que s’ha afegit el repte i l’experiència de treballar en equip de manera telemàtica. David Regañas afirma que ha estat un repte veure com ser útil dintre d’un grup per tal d’executar diferents tasques amb un temps limitat i anima a tothom a participar en una futura edició, ja que “és una oportunitat per conèixer-te millor i desenvolupar idees professionalment”.

Segons David Regañas la bona coordinació entre tots els membre de l’equip i que cadascú aportés el millor de sí mateix va ser clau per tal de presentar el millor projecte.

Qui és

David Regañas té 40 anys i es va decidir a tornar als estudis després d’un difícil període personal. Aquest fet, segons conta, li ha canviat la vida ja que “estudiar a l’Institut Santa Eulàlia de Terrassa ha estat una de les millors decisions que he après”. Per a David és primordial que les institucions donen l’oportunitat de formar-se en els diferents àmbits artístics, fomentat així les intel·ligències múltiples que són essencials per al desenvolupament personal i cultural de la societat. L’element principal que mou a aquest estudiant és la comunicació, ja que des de petit havia tingut problemes a l’hora de comunicar-se. Aquest fet li va dificultar les relacions personals però va aconseguir superar aquest entrebanc estudiant interpretació. Actualment està acabant el cicle tècnic en vídeo discjòquei i so a l’Institut Santa Eulàlia de Terrassa , i treballa junt a un company en un projecte anomenat “Tecnologia obsoleta”.

QUÈ ÉS EL MAKER FEST?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa