MónTerrassa
Allau de baixes a Ciutadans Terrassa amb exregidores incloses
Carmen Ortuño
Carmen Ortuño | Món Terrassa

!--akiadsense-->

Carmen Ortuño, ex regidor a l’Ajuntament, i Cynthia Ramírez, coordinadora de Ciutadans a Terrassa, deixen el partit taronja. Aquesta setmana s’ha conegut l’onada de baixes que s’està produint en l’agrupació local. Més d’una desena de militants han abandonat el partit, i és previsible que la xifra augmenti en els propers dies i setmanes, expliquen fonts consultades per Món Terrassa.

Entre les persones que han deixat la miltancia es troben l’exregidora a l’Ajuntament de Terrassa, Carmen Ortuño; i la coordinadora local d’el partit, Cynthia Ramírez. Els ja exmilitants afirmen que “Cs és un partit que des de fa temps que ja no els representa, tant a nivell nacional, autonòmic i municipal”.

Critiquen la “falta de transparència, participació i democràcia” que s’ha instal·lat en el partit i les “poques oportunitats que tenen els afiliats a participar sobre l’acció política de el partit”. “Ciutadans ha perdut l’essència que tenia en la seva creació. Crèiem en una altra forma de fer política, a buscar la implicació dels amplis sectors de la societat, però veiem que el partit s’ha convertit en una agència de col·locació dels amics de la direcció “, lamenten. Tant Ortuño com Ramírez asseguren que malgrat la seva sortida de Ciutadans, el seu compromís amb la ciutat segueix intacte i que continuaran treballant per Terrassa des de “on sempre ho han fet”, la societat civil i el moviment associatiu.

Nou comentari

Comparteix