x
Alfredo Vega, durant la inauguració del LAB(Tred) 19 | AJUNTAMENT DE TERRASSA

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha participat aquesta tarda a l’acte d’inauguració del LAB(Tred) 19, la quarta edició del Laboratori de Transferència Educativa, que se celebrarà entre els dies 30 d’abril i 17 de maig. L’acte ha tingut lloc al Teatre Principal i que ha inclòs la presentació d’un nou site (conjunt de pàgines web enllaçades) creat perquè els centres no universitaris de la ciutat i de la zona educativa mostrin la seva tasca.

A l’acte han intervingut la presidenta de l’Associació de Mestres Alexandre Galí, Teresa Garcia, el director dels serveis territorials del departament d’Ensenyament al Vallès Occidental, Jesús Viñas, i deferents mestres i professores en representació de l’organització i els centres participants.

El LAB(Tred) 19 està organitzat per l’Associació de Mestres Alexandre Galí i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental. Es tracta d’una iniciativa oberta a la comunitat educativa per poder viure de primera ma les pràctiques educatives d’èxit, renovació i/o innovació que es porten a terme cada dia em diversos centres educatius de la ciutat.

Nou comentari