MónTerrassa
L’entrevista més personal d’Alfred d’OT: nudisme, política catalana i un dia a l’hospital

Alfred García ha estat el gran triomfador de la seva edició d’Operación Triunfo. El català s’ha fet un lloc al món de la música i està d’enhorabona, ja que el seu segon disc promet ser tot un èxit. El jove de 24 anys compon totes les seves cançons, el que ho fa encara més especial per als seus fans. En una entrevista a Fórmula TV, Alfred reconeix que en el nou single se sincera sobre els sentiments que va viure l’estiu en el que va haver d’acomiadar-se “sense saber el motiu” del seu amor. Tot fa pensar que es refereix a la ruptura amb Amaia, però el del Prat no vol pronunciar el seu nom: “Només diré que el sentiment que tenia llavors… ha cicatritzat”.

Per a l’Alfred el videoclip del seu nou tema és encara més important, ja que l’ha gravat íntegrament al Prat de Llobregat. Ell va néixer allà i hi ha viscut tota la vida, uns terrenys que l’han inspirat per escriure més d’un tema. Ara explica, però, que ha cregut més necessari que mai gravar-ho allà per tota la problemàtica amb la possible expansió de l’aeroport: “Els veïns estem preocupats per l’ampliació de l’aeroport perquè sí que ens pot donar llibertat econòmica, però ens podria prendre llibertat identitària. Jo m’he inspirat en uns terrenys que ara volen treure…”.

El rodatge d’aquest videoclip va ser molt accidentat, per una altra banda: “Vaig caure mentre gravàvem i em vaig fer un cop al cap, podria haver mort… Vaig perdre el coneixement i em vaig despertar a l’hospital. Vaig relliscar un parell de cops i em vaig espantar molt perquè em vaig fer un cop molt fort”.

Alfred d'OT durant una de les actuacions  | TVE
Alfred d’OT durant una de les actuacions | TVE

L’Alfred segueix sent un noi natural i espontani malgrat la fama, el que confirma en assegurar que segueix anant a la platja nudista: “Sempre ho he fet i ho segueixo fent. No em preocupa que em puguin fer fotos perquè no crec que a ningú no li interessi el meu cos… A més a més que no podrien publicar aquelles fotos, no? Tots tenim el mateix…”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa