MónTerrassa
Missatges molt emotius a Àlex Casademunt el dia que hauria fet 40 anys: “Encara costa parlar de tu”
  • CA

Àlex Casademunt hauria fet 40 anys aquest dijous, una data marcada per la seva mort en un accident de trànsit el passat mes de març. El cantant català d’OT ha deixat una important empremta en la seva família i també en els seus companys de concurs, que han aprofitat aquesta efemèride per dedicar-li uns missatges molt tendres a Instagram. La felicitació que més ha colpit ha estat la del seu germà Joan, que ha compartit una foto antiga dels dos: “Et trobem a faltar… Felicitats. T’estimo, Ledu“.

Una de les companyes d’Operación Triunfo, Nuria Fergó, ha publicat una fotografia amb ell que ha acompanyat d’una reflexió que ha emocionat els seus seguidors: “Alex, avui faries anys. Et confesso que em segueix fent mal i em costa parlant de tu. A vegades penso que tot és una mala broma i que ens tornarem a veure tots junts com sempre. Avui et dono les gràcies pel temps que vam gaudir-te, per viure la vida amb intensitat i per tenir sempre un somriure”.

“Sé que ens veus i estic segura que no pararàs allà on siguis, perquè tu sempre has estat la revolució. Feliç aniversari. Avui et celebrarem amb molt de dolor, no t’enganyaré. Segueix cuidant de la teva família i de nosaltres. T’estimem. Massa aviat, Alex“, escriu la seva amiga.

Unes felicitacions plenes de tendresa amb les que han recordat a un cantant que, efectivament, va marxar massa aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa