MónTerrassa
Alerta per escocells plens de verí a l’entorn de Can Palet de Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa ha alertat als ciutadans que s’ha trobat verí als escocells dels arbres prop de l’entorn del barri de Can Palet de Terrassa. El Consistori ha demanat a través de les xarxes socials molta precaució i anar molt en compte, tot i que han exposat que ja s’ha retirat el verí de tots els llocs on en tenien constància.

Concretament, s’ha detectat verí a escocells al carrer del Berguedà i a l’avinguda de Sant Eulàlia. Tal i com es veu a la fotografia que l’Ajuntament ha compartit, el verí és de color blau i d’una mida petita, i pot suposar un greu perill pels infants i animals que puguin tocar-lo o ingerir-lo. “S’ha retirat de tots els llocs d’on en tenim constància”, ha informat l’Ajuntament.

Més alertes per verí als parsc i zones verdes de Terrassa

No és la primera vegada que troben verí als escocells dels arbres, parc o jardins a Terrassa. Sovint, alguns ciutadans fan ressò a les xarxes de substàncies o menjar sospitós que troben a zones verdes de Terrassa. Molts animals han acabat enverinats per ingerir-ho.

L’any passat, en Denver, un pastor alemany de sis mesos i mig, va ser víctima d’aquests paranys. Va menjar un crostó de pa que havia estat abandonat expressament en una zona de gespa al barri de la Zona Esportiva – Poble Nou. El pa enverinat es trobava amagat darrera uns arbres, i l’animal s’ho va menjar sense que l’amo ho pogués evitar. “En Denver va començar a vomitar. Es trobava molt malament i el vam dur ràpid al veterinari”, va explicar a Món Terrassa. Va estar tres nits hospitalitzat amb antibiòtics per combatre el verí, que l’havia deixat molt dèbil. 

També l’any 2021, fins a onze gossos van ser enverinats en menys d’un dia a la zona de Can Jofresa de Terrassa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa