MónTerrassa
Alerta per escocells plens de verí a l’entorn de Can Palet de Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha alertat als ciutadans que s’ha trobat verí als escocells dels arbres prop de l’entorn del barri de Can Palet de Terrassa. El Consistori ha demanat a través de les xarxes socials molta precaució i anar molt en compte, tot i que han exposat que ja s’ha retirat el verí de tots els llocs on en tenien constància.

Concretament, s’ha detectat verí a escocells al carrer del Berguedà i a l’avinguda de Sant Eulàlia. Tal i com es veu a la fotografia que l’Ajuntament ha compartit, el verí és de color blau i d’una mida petita, i pot suposar un greu perill pels infants i animals que puguin tocar-lo o ingerir-lo. “S’ha retirat de tots els llocs d’on en tenim constància”, ha informat l’Ajuntament.

Més alertes per verí als parsc i zones verdes de Terrassa

No és la primera vegada que troben verí als escocells dels arbres, parc o jardins a Terrassa. Sovint, alguns ciutadans fan ressò a les xarxes de substàncies o menjar sospitós que troben a zones verdes de Terrassa. Molts animals han acabat enverinats per ingerir-ho.

L’any passat, en Denver, un pastor alemany de sis mesos i mig, va ser víctima d’aquests paranys. Va menjar un crostó de pa que havia estat abandonat expressament en una zona de gespa al barri de la Zona Esportiva – Poble Nou. El pa enverinat es trobava amagat darrera uns arbres, i l’animal s’ho va menjar sense que l’amo ho pogués evitar. “En Denver va començar a vomitar. Es trobava molt malament i el vam dur ràpid al veterinari”, va explicar a Món Terrassa. Va estar tres nits hospitalitzat amb antibiòtics per combatre el verí, que l’havia deixat molt dèbil. 

També l’any 2021, fins a onze gossos van ser enverinats en menys d’un dia a la zona de Can Jofresa de Terrassa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa