Fins a les quatre de la tarda d’aquest dimecres, dia 28 de juny, hem tingut a Terrassa cops màxims de vent entre 40 i 56 Kms/h, segons la zona. Com recull el membre de Meteoclimàtic i col·laborador de Món Terrassa, Ramon Navarro, el cops màxims de vent s’han concretat al barri de Can Boada i a la Rambla d’Ègara.

Ca n’Aurell: 44 km/h

Can Boada: 56 km/h

Sant Pere: 50 km/h

NW: 40 km/h

Plaça de l’Aigua: 50 km/h

Rambla: 55 km/h

Protecció Civil de Terrassa ha avisat a través de les xarxes socials que es pensi “en retirar tot allò que es pugui endur el vent de balcons i terrasses” per evitar caigudes a la via pública. A nivell nacional, s’ha posat en Prealerta el Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT per l’elevat perill d’incendi forestal avui a 21 comarques de les demarcacions de Barcelona, Catalunya Central, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre. La situació de risc s’ha incrementat a causa del vent de component oest i que es podria allargar fins demà.

Es demana a la ciutadania anar amb molt de compte, evitant qualsevol situació de risc i alertar ràpidament al telèfon d’emergències 112 de Catalunya si es veu una columna de fum.

Nou comentari

Comparteix