MónTerrassa
Aldi obre un quart supermercat a Terrassa
  • CA
ssSolar on hi havia la nau enderrocada | J.M.O.

!--akiadsense-->

Aldi obrirà un nou supermercat a Terrassa, i el sumarà als que ja té a la carretera de Matadepera, avinguda de Béjar i Les Fonts. Seran quatre en total. El nou establiment ocuparà l’espai que fa unes setmanes va deixar lliure Dia. El rumor corria ente el veïnatge, que sabia que hi anava una gran cadena però dubtava entre Aldi i Lidl, potser per la semblança. L’Ajuntament ha confirmat que és la primera firma. Lidl acaba d’obrir a Parc Vallès un altre establiment.

No sempre les grans cadenes de supermercats estan de sort. És el cas del Dia ubicat a l’edifici cantoner entre la carretera Martorell amb rotonda del Doré -just al costat de la funerària La Rambla-. Malgrat disposar d’aparcament i estar situat en una zona prou cèntrica no va poder resistir la davallasda constant de clients. Així que el local va ser abandonat i es va posar en lloguer. Ara ja ha trobat inquilí, la cadena Aldi, que aprofitarà l’aparcament soterrat ja disponible i aprofitarà una antiga nau ara enderrocada -nau de l’antic Vapor Niquet, de finals del segle XIX-. Es localitza a la carretera de Montcada amb Concili Egarenc. El nou ALDI obre una gran perspectiva en un lloc que quedava tancat i fosc. El solar aireja aquest vessant oest de la zona dels pisos de Can Niquet i obre una porta gran a la carretera de Montcada. L’Aldi es veu amb satisfacció perquè pot ajudar a remuntar una zona degradada, i alguns dels comerciants reblen sobre aquest fet, que ara tenen més visibilitat i el carrer deixa de ser fosc i tancat i el seus establiments se’n beneficiaran, a més de tot el trànsit de clients dels súper.

En el solar hi ha una xemeneia troncocònica de maó, amb el fust protegit per cèrcols metàl·lics i rematada per un collarí, adossada al mur exterior de l’antiga fàbrica metal·lúrgica d’utillatge tèxtil Abad Ribera. Té una alçada de 27,5 m i un diàmetre de 2,5 m a 1,5 m des de la base fins a la corona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa