MónTerrassa
Albert ven a Brussel·les tots els potencials de Terrassa
  • CA
Isaac Albert s’ha desplaçat a Brussel·les per mantenir diverses trobades amb responsables de diferents institucions
Isaac Albert s’ha desplaçat a Brussel·les per mantenir diverses trobades amb responsables de diferents institucions | A.T.

!--akiadsense-->

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat i regidor de Relacions Internacionals, Isaac Albert, s’ha desplaçat aquest dimecres a Brussel·les per mantenir diverses trobades amb responsables de diferents institucions i organismes d’àmbit europeu. Durant el matí i el migdia d’avui, el tinent d’alcalde s’ha reunit amb la secretària general d’Eurocities, Anna Lisa Boni, i la policy officer d’Eurocities, Marta Marcuzzi. Al migdia la reunió ha estat amb Laura Hagemann, responsable de la Direcció General de Política Regional de la Comissió Europea.

En aquest seguit de trobades, el tinent d’alcalde ha volgut remarcar el paper rellevant que Terrassa, pel seu potencial, vol i pot exercir a nivell internacional i la importància que els governs locals prenguin un veritable paper d’actors principals en el desenvolupament i la implementació de les polítiques europees.

Albert també ha presentat davant les responsables d’aquests organismes els principals projectes d’àmbit internacional que s’estan impulsant des de la ciutat com el Mundial d’Hoquei 2022; la candidatura de la Seu d’Ègara a Patrimoni Mundial de la Unesco; els projectes vinculats al Parc Audiovisual de Catalunya; o la candidatura de Terrassa a Ciutat Europea de l’Esport 2021. Així mateix, les reunions han servit per abordar i coordinar el calendari d’actuacions dels propers anys contemplades a les diferents agendes europees i sumar possibles noves línies de col•laboració a les ja existents en l’actualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa