MónTerrassa
Ajuntament i Social neguen que s’hagi suspès la cavalvada de Reis
  • CA

El Govern municipal i El Centre Cultural El Social neguen que la Cavalcada de Reis 2021 s’hagi suspès oficialment, tal com ha publicat aquest dissabte un mitjà de comunicació (Diari de Terrassa). Des d’ambdues institucions, responsables de l’organització d’una de les cites més multitudinaris que se celebren tradicionalment a la ciutat, s’afirma que encara no hi ha una decisió ferma al respecte i que s’estan estudiant totes les opcions.

Ja s’han realitzat diverses reunions conjuntes per estudiar i analitzar les possibilitats, però s’està a l’espera tant de l’evolució de la situació sanitària a la ciutat com de les indicacions i recomanacions que emeti la Generalitat.

Els actes i les activitats que acull la ciutat durant les festes de Nadal reuneixen tradicionalment gran quantitat de persones als carrers i a molts equipaments. Per aquest motiu, tant des del propi Ajuntament com des d’El Social es treballa des de fa dies en propostes per poder mantenir la tradició nadalenca a la ciutat, de la millor manera possible.

Tot i això, es rebla que cal mantenir la prudència i seguir l’evolució de les restriccions i recomanacions que es vagin implementant tant des de la Generalitat, a través del Procicat i del Departament de Salut, per fer front a la propagació de la Covid-19. Així, properament, quan es vagin tancant les propostes organitzatives dels esdeveniments i actes del Nadal a Terrassa, s’informarà de manera detallada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa