El tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque, donarà la benvinguda demà dimecres a les persones assistents a la Jornada de Treball Social i Sanitari de Terrassa, que organitzen l’Ajuntament, MútuaTerrassa i el Consorci Sanitari de Terrassa.

A l’acte, que tindrà lloc a les 9.15 h a l’Auditori Municipal, intervindran també la directora de Gestió de Pacients i Atenció al Ciutadà del Consorci Sanitari de Terrassa, Núria Pagès; i la doctora Yolanda Cuesta, directora gerent de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa. La regidora de Salut, Mónica Polo, assistirà també a l’acte d’obertura, que serà obert als mitjans de comunicació.

la jornada assistirà més d’un centenar de professionals dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Terrassa, de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa i del Consorci Sanitari de Terrassa, amb l’objectiu de compartir coneixement, socialitzar bones pràctiques, millorar el treball de coordinació i aprofundir en estratègies de treball conjunt que millorin la qualitat de vida de les persones. La jornada inclourà una conferència a càrrec de Fernando Fantova, consultor social, llicenciat en psicologia i doctor en sociologia, amb una llarga trajectòria en la reflexió sobre les polítiques socials, que compartirà la seva mirada entorn a l’atenció integrada sanitària i social. També hi haurà grups de treball dedicats a debatre sobre la relació professional entre els equips de les tres institucions, el seguiment i tractament centrat en les persones i la prevenció.

Nou comentari