MónTerrassa
Ajuntament i Hostaleria informen de normes de seguretat alimentària vigents per la Covid
  • CA

Per tal d’informar els establiments de restauració, l’Ajuntament de Terrassa i el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca organitzen una sessió formativa per recordar i reforçar les mesures que cal adoptar per prevenir la transmissió de la Covid-19. La xerrada s’impartirà el proper dilluns, 16 de novembre, a partir de les 16.30 h, a través de la plataforma Google Meet i té una durada prevista de dues hores. Les places són limitades i la inscripció es pot fer a través del correu del [email protected] La sessió anirà càrrec d’Oriol Brutau, consultor especialitzat en les àrees de qualitat i seguretat alimentària, medi ambient i seguretat laboral.

S’explicaran, des d’un punt de vista pràctic, les mesures preventives que garanteixen la seguretat del personal i de la clientela per evitar la propagació del virus. L’objectiu és que les persones assistents reconeguin quins són els riscos de transmissió i quines actuacions s’han d’adoptar (organització, higiene personal, neteja de les instal·lacions…) per fer de la restauració una activitat segura. Altres accions informatives Des de l’inici de la pandèmia, l’Ajuntament de Terrassa ha organitzat accions informatives per explicar les mesures que cal implementar per prevenir la Covid.

El juliol es van impartir dues formacions online sobre ‘Manipulació d’aliments per al personal d’origen pakistanès d’establiments alimentaris minoristes i de la restauració en llengua urdú’. A més, la pàgina web www.terrassa.cat/neteja-coronavirus manté actualitzats els continguts específics que, des del mes de març, s’elaboren per mantenir informats en aquest sector i que fan referència a l’ús de guants per a la manipulació d’aliments, a les mesures d’higiene que han de complir els bars i restaurants que fan servei a domicili, a les mesures de protecció per a bars musicals i establiments de restauració, entre d’altres.

D’altra banda, tots aquells establiments que presentin la declaració responsable en matèria de seguretat alimentària, rebran per correu electrònic informació d’utilitat relativa al seu àmbit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa