MónTerrassa
Així viu el confinament Alfredo Vega, primer secretari del PSC Terrassa
Alfredo Vega
Alfredo Vega | cedida

!--akiadsense-->

Alfredo Vega, Primer Secretari del PSC de Terrassa i portaveu del Grup Socialista a l’Ajuntament, i exalcalde, ens explica cln viu aquests dies de confinament.

“Portem ja 18 dies de confinament, una situació que mai havia imaginat i que de moment hem de continuar si volem superar aquesta pandèmia que afecta a la humanitat. El treball i l esforç de centres hospitalaris, de distribució de béns bàsics ,de prestació de serveis essencials..i dels milers i milers de voluntaris i voluntàries, només tindrà èxit si la resta complim estrictament el confinament!!

A nivell personal els dies han passat ràpid, el seguiment dels fets, l’impacte i adaptació de la ciutat i les feines laborals ocupen una part del dia a dia, amb una certa ansietat per no poder trepitjar els carrers ni acompanyar a familiars i amics i amigues, alguns en situacions molt difícils per la pèrdua de persones molt properes. Hi ha hagut també hores llargues…durant 10 dies m ha acompanyat la febre que afortunadament ara fa dos dies que ha desaparegut. Les trucades dels fills, néts, amics/ges i el caràcter i bon humor de la meva dona són sempre els millors moments!!!

Ens toca continuar complint amb el màxim rigor les mesures que els experts ens indiquen, només amb el compromís de tots i totes podrem recuperar la normalitat que cada dia enyorem més. Junts ho farem possible! Molts ànims a tothom!

Nou comentari

Comparteix