MónTerrassa
Així viu el confinament l’artista Xon Utset
  • CA
L'artista Xon Utset
L’artista Xon Utset | Cedida

!--akiadsense-->

L’artista i responsable de la sala d’exposicions d’Amics de les Arts, l’egarenca Xon Utset, explica a Món Terrassa com està vivint el confimanent.

“El meu confinament ha passat per diverses etapes: la primera setmana la vaig dedicar a netejar i desinfectar tota la casa (des del terra fins a panys i interruptors, abrics, soles de sabates,…).També em va fer ballar la barretina el proveïment de menjar, havent de sortir el mínim possible de casa, cercant fer previsions a més llarg termini. I el tema del teletreball, sobretot per decidir quin software emprar, que si l’Skype, que si el Zoom, que si TEMS,… Ara que tots aquests temes, prioritaris en el seu moment, s’han anat resolent o estant en segon pla, cal aprendre com encarar unes vacances de Setmana Santa des del confinament!

Dedico els dies laborables a preparar i corregir treballs que he donat als alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de Terrassa. Sóc professora de matèries pràctiques, i amb el confinament he hagut de variar el tipus de treballs i enfocar-los més teòricament, per tal de què no perdin el fil.

Esmerço una estona a la Coordinació de la sala d’Exposicions d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, on justament aquest diumenge dia 5 d’abril a les 12, per Youtube, inaugurem virtualment la col·lectiva d’artistes socis de l’entitat. Paral·lelament estem preparant altres activitats que anirem publicant per terra mar i aire a les xarxes socials.

M’agrada trobar en aquests dies una estona per a la creació artística. Ara mateix he finalitzat l’obra que presento a la col·lectiva dels “Amics” i tinc un munt de projectes encetats pels dies de festa de Setmana Santa! Molts ànims a tothom i a seguir amb aquesta lluita!”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa