MónTerrassa
Afectacions al trànsit i a la L6 per la Fira Gastro&Art de Terrassa
  • CA

La fira Gastro&Art es celebrarà aquest cap de setmana, dies 26 i 27 d’octubre, amb entrada gratuïta, a la Rambla Francesc Macià de Terrassa. En ple eix comercial, suposa un atractiu per al visitant, ja que compta amb una gran varietat de comerç i oci.

Gastro&Art és una fira de gastronomia i artesania, on trobar peces elaborades i dissenyades de forma tradicional de joieria, complements, talla en fusta, ceràmica, pelleteria, podran trobar una gran selecció gastronòmica, embotits, formatges, olives, dolços, pa elaborat totalment en forns tradicionals de llenya i una gran varietat gastronòmica. Els comerços de la zona surten al carrer per exposar i promocionar el seu producte i comerç.

Com a conseqüència de la Fira hi haurà afectacions al trànsit des del divendres a les 8 del matí i fins al diumenge a les 12 de la nit. Segons informa TMESA, la línia L6 veurà com queda afectada la parada “Rambla Francesc Macià” i “Plaça 1er de maig” en direcció Can Roca. S’aconsella dirigir-se a la parada provisional situada al C/Calsina.

Mapa amb les afectacions del trànsit i autobusos
Mapa amb les afectacions del trànsit i autobusos | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa