A causa de la celebració de la tradicional Cavalcada de Reis, diumenge 5 de gener, la Rambla d’Egara romandrà tallada la trànsit a partir de les 16.30h. Els autobusos que circulen per la Rambla d’Ègara es desviaran per la carretera de Martorell i l’avinguda d’Àngel Sallent, fins a la Ronda de Ponent. També s’habilitarà la parada de taxis provisional del carrer de Columel·la. Per aquest motiu, des de TMESA recomanen als usuaris del transport públic dirigir-se a la parada provisional que es trobarà situada a la ctra. de Martorell, tocant el “Doré”. Així mateix, també hi haurà les parades provisionals d'”Emperadriu Eugènia”, direcció Av. Abat Marcet; i la parada “Autobusos Interurbans” i a la parada “Dr. Robert” (direcció Campus Universitari).

Pel que fa a les afectacions de trànsit, al llarg de la tarda, la Cavalcada comportarà diferents talls als carrers i avingudes del recorregut. Així, a partir de les 14.30 h es tallaran els accessos a l’Escola Pia, als carrers del Col·legi, Sant Domènec i Doctor Cabanes. A les 16.30 h es procedirà a tallar la Rambla d’Ègara, en ambdós sentits, i els carrers transversals des de la plaça del Doré fins al carrer de Galileu. A partir de les 17 h, es tallarà el carrer d’Arquímedes.

La Rambla d’Ègara i els carrers transversals, entre la plaça del Doré i el carrer de Galileu, restaran tallats fins a la finalització de la Cavalcada i la posterior neteja viària per part d’Eco-Equip, aproximadament a les 21 h. A les 17.30 h també es tallarà l’accés a la Rambla d’Ègara des del passeig del Vint-i-dos de Juliol; l’avinguda de Josep Tarradellas, en sentit sud; l’avinguda de Jacquard, en sentit Centre, a l’alçada del carrer de Prat de la Riba i la rambla de Sant Nebridi; el carrer de Sant Antoni, a l’alçada de la plaça del Dr. Robert; el carrer de Garcia Humet, a l’alçada de la plaça de la Creu Gran; i la plaça del Dr. Robert, en el sentit de circulació nord. El passeig del Vint-i-dos de Juliol també es tallarà, però només en sentit est, a les 18 h, així com la circulació a la plaça de l’Estació del Nord i el desviament en sentit cap a la Rambla d’Ègara.

Afectacions al trànsit i autobusos

Afectacions al trànsit i autobusos | Aj. Terrassa

Nou comentari