MónTerrassa
Afectacions al trànsit a l’avinguda del Vallès de Terrassa per obres d’ampliació a la C-58
  • CA

Els treballs d’ampliació de l’autopista C-58 a Terrassa que té en marxa el Departament de la Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori comportaran afectacions al trànsit a l’avinguda del Vallès d’aquesta ciutat en les pròximes setmanes. En concret, les tasques de col·locació de les bigues del tauler del nou viaducte que s’està construint sobre la riera de les Arenes, que comencen ara, comportaran restriccions en la circulació a partir d’aquesta nit.

Les restriccions en el trànsit es desenvoluparan a partir d’aquest esquema:

  • Nits de dilluns, 12, dimarts 13, i dimecres 14 de juliol. Entre les 22 hores i les 6 hores del dia següent, es tallarà al trànsit l’avinguda del Vallès en el marge dret de la riera (costat polígon Santa Margarida).
  • Nits del dimarts 27 i del dimecres 28 de juliol: Entre les 22 hores i les 6 hores del dia següent, es tallarà el trànsit de l’avinguda en el marge esquerre de la riera (costat polígon Els Bellots).

En ambdós casos, estarà habilitat un itinerari alternatiu, convenientment senyalitzat, que es recolzarà en la mateixa riera de les Arenes i els diversos ponts que la creuen. Aquests treballs no afectaran la circulació a l’autopista C-58.

El viaducte que s’està construint en paral·lel al viaducte actual de la C-58 té una longitud de 128 metres de longitud, dividida en quatre trams –els laterals sobre l’avinguda del Vallès, els centrals sobre la riera de les Arenes– i una amplada total de més de 15 metres. La calçada del viaducte constarà de tres carrils de circulació (tots en el mateix sentit) de 3,5 metres cadascun, voral exterior de 2,5 metres i interior d’1 metre, més l’espai per a les baranes de protecció.

La construcció d’aquest viaducte s’emmarca en la fase final de les obres d’ampliació de la C-58 entre Sabadell i Terrassa, en el sentit Manresa, que compten amb un pressupost de 14 MEUR. Es preveu que tota l’obra conclogui el desembre vinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa