MónTerrassa
Nous atacs homòfobs contra Ballart

L’alcalde Jordi Ballart, líder de Tot per Terrassa i candidat número 1 a les eleccions municipals del diumenge 28 de maig de 2023, denuncia que torna a rebre insults homòfobs des de les xarxes socials. L’acusen de passejar pel carrer amb un xicot àrab i deixen anar frases racistes vers les persones que han arribat a la ciutat des del nord d’Àfrica. “Les ajudes a l’educació i milers d’oportunitats molt bones van a parar als àrabs” diu el tuitaire. I en deixa anar les que, a parer seu, en són les raons: un xicot que “el penetra per darrere”.

Jordi Ballart li ha respost des de Twitter i des de Facebook, i ha rebut el suport de desenes de ciutadans. “Encara hi ha persones a les xarxes que creuen que m’ofendran amb els seus insults. Aquesta persona diu barbaritats i s’inventa coses que no són veritat per menystenir-me. Sincerament, vomitiu. No cal ni mereix cap aclariment ni intentar explicar-li quant s’equivoca. Però tampoc podem deixar impunes els atacs que moltes persones rebem per les xarxes. Cal denunciar, on pertoca i públicament. Perquè jo m’hi he acostumat, però hi ha moltes altres situacions de ciberatacs que són realment greus. Tolerància zero. Vergonya que a Terrassa hi hagi persones que no sàpiguen discrepar d’una altra manera.”

Algunes notícies sobre insulys homòfobs a Jordi Ballart

Racisme i homofòbia contra l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart i la família

Demanen dos anys de presó per insults homòfobs a l’alcalde de Terrassa

L’alcalde de Terrassa denuncia haver rebut insults homòfobs per haver tancat l’skatepark

Depravat”, “degenerat” i “subnormal” se sent dir Ballart a les xarxes

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Illa es va ben retratar a abril 03, 2023 | 16:43
    Illa es va ben retratar abril 03, 2023 | 16:43
    Aviseu Illa, que fa uns mesos feia befa dels insults que rep periòdicament el Batlle de Terrassa.
  2. Icona del comentari de: Anselm Segura a abril 04, 2023 | 11:58
    Anselm Segura abril 04, 2023 | 11:58
    No està be que facin això que li fan al Ballart Però una vegada dit això l'aprofitament que fa i amb el victimisme que presenta està clar que també vol un redit electoral. Ballart posa les denuncies que calgui per acabar amb això però no fa falta que ho publiques als quatre vents.
  3. Icona del comentari de: Toni a abril 05, 2023 | 22:58
    Toni abril 05, 2023 | 22:58
    Jo no sé si hi ha alcaldes tan maltractats en altres indrets d'aquesta península. Sap greu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa