MónTerrassa
Acte de dol col·lectiu al Cementiri per les víctimes de la Covid
  • CA

Terrassa retrà homenatge a les víctimes de la Covid en un acte de dol col·lectiu al Cementiri Municipal– La cerimònia serà oberta a tota la ciutadania i es transmetrà, també, en directe per Canal Terrassa i el canal de Youtube de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Terrassa organitza un acte d’homenatge a les víctimes de la Covid i a aquelles persones difuntes durant la pandèmia, dirigit a les famílies que no han pogut acomiadar-se dels seus éssers estimats de la forma habitual. Serà el dia 12 de desembre al Cementiri Municipal, obert a tota la ciutadania i transmès, també, en directe a través de Canal Terrassa i el canal de Youtube de l’Ajuntament, per a aquelles persones que hi vulguin assistir i no es puguin desplaçar.

L’alcalde, Jordi Ballart, considera que aquest acte de dol col·lectiu “és important per poder compartir el dolor i acompanyar-nos en els moments difícils. Terrassa és una ciutat resilient, que sempre treu la força i la solidaritat necessàries per tirar endavant, ho hem demostrat en diferents moments de la nostra història. Aquest acte és un homenatge a les persones que hem perdut en aquesta pandèmia, però també a les famílies que no s’han pogut acomiadar com mereixien, i, també, és un acte d’agraïment a totes les persones que han lluitat i lluiten en primera línia contra la Covid. Ens ho devem i els ho devem”.

La cerimònia tindrà lloc a les 12 hores a l’avinguda principal del Cementiri Municipal, davant del temple multiconfessional, i serà conduïda per l’actriu Marta Marco. Durant l’acte, actuarà l’artista terrassenca Gemma Humet i el Quartet de Corda “Els Cohen.
Tothom ho sap” per donar pas a la lectura del text en record de les persones difuntes i als parlaments institucionals.

S’inaugurarà, també, l’Espai de Memòria dedicat a les víctimes de la pandèmia, amb una escultura que ha donat l’artista local Àngela Ubasart i on es podran dipositar flors per retre homenatge a les persones difuntes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa