MónTerrassa
Un conductor ebri bolca al mig d’una avinguda de Terrassa
Accident a l'Abat Marcet de Terrassa
Accident a l’Abat Marcet de Terrassa | Ari Galiana

!--akiadsense-->

Cap a les 21 h de dissabte, el 112 va informar la Policia Municipal que a l’avinguda de l’Abat Marcet, tocant a l’avinguda de Josep Tarradellas, havia tingut lloc una col·lisió en la que un vehicle 4×4 havia bolcat i el conductor hauria pogut resultar ferit. Van acudir al lloc diverses patrulles, que van realitzar tasques de regulació del trànsit, així com una inspecció ocular i informe tècnic d’accident.

Sembla que l’accident es va produir quan el vehicle 4×4 circulava per l’avinguda de Josep Tarradellas i, en arribar a l’avinguda de l’Abat Marcet, sense cap causa aparent, va desviar la seva trajectòria i va pujar sobre la mitjana fins a col·lidir amb una marquesina de publicitat. El vehicle va bolcar i va ser necessària la intervenció d’una grua d’Egarvia per retirar-lo del mig de la calçada.

També va quedar afectat l’enllumenat públic, per la qual cosa es va donar avís al servei d’urgència de SECE, que va restablir el subministrament elèctric. Els agents van fer la prova de detecció alcohòlica al conductor, que va donar un resultat positiu de 0,48 mg/l. Una ambulància el va atendre i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Una patrulla es va desplaçar al centre mèdic per fer les proves de detecció alcohòlica en un etilòmetre evidencial, i el conductor va donar un resultat positiu de 0,47 mg/l i 0,43 mg/l. Es va realitzar denúncia al conductor i el vehicle va quedar immobilitzat mecànicament. Les unitats policials que van quedar al lloc de l’accident van demanar l’activació del servei d’Ecoequip per a netejar la zona de vidres i plàstics i poder reobrir la circulació, que va quedar restablerta un hora més tard.

Nou comentari

Comparteix