MónTerrassa
L’accés per la Rambleta, reobert 20 dies després de l’esllavissada
  • CA

L’accés d’entrada a Terrassa per la Rambleta del Pare Alegre ha quedat reobert al trànsit després de 20 dies que una esllavissada afectés un dels murs de contenció de les vies de Ferrocarrils de la Generalitat. Així ho ha anunciat l’alcalde Jordi Ballart, que ha subratllat que des d’aquest dimecres a la tarda ja es pot entrar a la ciutat des de les sortides 21 de l’autopista C-58 i de la C-16, la sortida que condueix directament al Centre de Terrassa. Tanmateix, no s’ha recuperat la plena normalitat ja que es manté un desviament provisional mentre continuen les obres de reparació del talús.

Recordem que l’entrada va quedar tallada el mateix dia 3 de desembre, quan cap a dos quarts de cinc de la tarda es va produir una impressionant esllavissada que va afectar fins a 20 metres lineals del mur pantalla, obligant a tallar el servei de FGC en ambdues direccions. Per sort, cap dels combois que circulava s’hi va veure directament implicat, i no es van produir víctimes. Mentre el servei ferroviari va estar interromput, es van habilitar autobusos llançadora entre les estacions de la Rambla fins a Les Fonts. Els treballs de neteja de les vies van anar prou ràpid -molt més del que en un primer moment es va informar- perquè només quatre dies després el servei es reprengués.

No obstant, la paret no es va poder reconstruir amb tant poc temps i per això ha estat necessari mantenir tallada l’entrada. Fins ara es recomanava que per entrar a la ciutat es facin servir les sortides 17 (Terrassa Est i Sud). O si es venia des de l’autopista C-16, que s’utilitzi la sortida 19, per Les Fonts. Ara però ja es pot tornar a entrar per Terrassa Centre, això sí, es demana precaució ja que encara hi ha operaris treballant-hi.

Pots recordar com va ser l’esllavissada, aquí:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa