La Nala ha estat un dels gossos adoptats aquest any
La Nala ha estat un dels gossos adoptats aquest any | CAAD

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa ha organitzat aquest diumenge una nova edició de la Festa dels Animals al Parc de Vallparadís. L’acte, que és un dels habituals de la Festa Major, va quedar ajornat en l’edició d’enguany per l’onada de calor. Aquesta activitat ha estat organitzada pel Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia de Terrassa (CAAD) i la Comissió de Benestar Animal de Terrassa.

Aprofitant l’esdeveniment, des del Consistori s’ha aprofitat per explicar que el CAAD presta servei de recollida i gestió dels animals domèstics també a Matadepera, i té igualment un acord amb la Diputació de Barcelona per gestionar els gossos, gats i fures recollits al Parc Natural de Sant Llorenç.

Actualment, al CADD hi ha 110 gossos i 40 gats. En aquest 2019, i fins aquest mes de setembre, han entrat al centre d’acollida 806 animals (290 gossos i 516 gats), dels quals 234 van ser per a adopcions (106 gossos i 128 gats) i 148 van ser recuperats per part de les persones propietàries, gràcies al fet que estaven correctament identificats. En aquest període de temps han sortit del CAAD per tenir una nova oportunitat d’estar amb una família un total de 752 animals (262 gossos i 490 gats).

Des de l’Ajuntament, recorden que el factor clau en la recuperació d’un animal perdut és que estigui identificat amb microxip. En cas contrari i, per reduir la població d’animals abandonats, s’opta per promocionar l’adopció.

Trobareu més informació a https://adoptam.terrassa.cat/

Un dels gatets adoptats aquest any
Un dels gatets adoptats aquest any | Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari