MónTerrassa
600 aspirants es presenten al càsting d’Operación Triunfo
  • CA

Unes 600 persones han participat fins al migdia d’aquest dimecres en el càsting del programa ‘Operación Triunfo’ a Barcelona, que s’ha celebrat en el Palau Sant Jordi de Barcelona, ha informat RTVE. Les gales se celebraran al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa.

La directora del càsting, Noemí Galera, ha afirmat que no se cerca un perfil concret, sinó que “l’important és que cantin bé, tot el que vingui després, benvingut sigui”.

Les persones seleccionades aquest dimecres –el càsting continuava a la tarda– se citaran aquest dijous per participar en una segona fase, ja a porta tancada, en la qual hauran de portar preparats un mínim de tres temes de diferents estils musicals.

El càsting, que es perllongarà durant les pròximes sis setmanes, realitzarà la seva propera parada el 21 de juny a Las Palmas de Gran Canària, des d’on anirà a Palma de Mallorca (26 juny), València (28 juny), Santiago de Compostel·la (3 de juliol), Bilbao (5 de juliol), Granada (10), Sevilla (13) i Madrid (18 de juliol).

Al final de les dues fases a les nou ciutats, l’equip de càsting visionarà les proves de tots els seleccionats i convidarà a participar en la tercera fase a un nombre d’aspirants que oscil·larà entre els 80 i els 100 al setembre, dels quals es triarà antre 18 i 20, que participaran en la primera gala en directe del programa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa