MónTerrassa
5 anys de Món Terrassa, 5 anys fent ciutat
  • CA

Món Terrassa compleix 5 anys de vida i ho vol celebrar amb tota la ciutadania. En aquest quinquenni el mitjà de comunicació local s’ha consolidat com un referent a la ciutat, i ha volgut ser també la veu dels municipis de la demarcació de Terrassa. Això ha estat possible gràcies a comptar amb l’ajuda inestimable d’entitats, associacions, empreses, partits polítics i persones a títol individual que han cregut en la nostra funció social i de servei ciutadà, i en l’aposta pel terrassenquisme sense complexos i ple d’orgull.

Cinc anys de vida poden semblar pocs però per a un mitjà de comunicació suposen un pas endavant en la seva trajectòria. Per aquest motiu no pot quedar en només una xifra o una data assenyalada al calendari, li volem donar tot el valor que es mereix. Durant els mesos de setembre i octubre Món Terrassa prepara diverses accions al voltant de l’aniversari. La primera i més visible, serà l’estrena d’un nou disseny del nostre web, que pretén ser atractiu i alhora intuïtiu per facilitar l’accés a la informació a tots els nostres lectors. La segona, serà de caràcter periodístic i consistirà en un reguitzell de reportatges i entrevistes relacionats amb cinc grans temes, un per cadascun dels cinc anys que hem estat presents a Terrassa -del 2017 al 2021-.

La tercera gran acció vol comptar amb la participació dels lectors i agraïr-los la seva fidelitat. Per aquest motiu, al llarg d’aquests dos mesos es podrà gaudir de diferents sortejos molt especials que abraçaran tots els públics (des d’infants a adults) i paladars (gastronomia, turisme, esports, cultura, i molt més). A partir d’aquest dijous 9 de setembre estigueu ben atents a les xarxes socials de Món Terrassa (Twitter, Facebook i Instagram) per poder-hi participar!

I, finalment, Món Terrassa vol compartir l’alegria dels cinc anys de vida amb tots els terrassencs i per això està organitzant una gran festa, sempre que les restriccions sanitàries per la pandèmia de Covid-19 ho permetin.

Món Terrassa celebra els 5 anys de vida i ho fa el més #terrassencament possible

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa