MónTerrassa
Uns 300 infants de Can Palet participen en “L’Arbre dels somnis” de Caixabank
L'Arbre dels somnis en una oficina de Caixabank
L’Arbre dels somnis en una oficina de Caixabank | Cedida

!--akiadsense-->

317 infants de l’Associació Educativa Can Palet de Terrassa han escrit una carta demanant un regal que els hi faria il·lusió rebre aquestes festes. Totes aquestes cartes s’han fet arribar a les diferents oficines que CaixaBank té a la nostra ciutat perquè els clients i empleats de l’entitat financera puguin demanar-les i fer realitat els somnis dels petits. Aquesta acció solidària serà vigent a les oficines de l’entitat fins al divendres, 11 de desembre.

Aquesta és la quarta edició de la iniciativa «L’Arbre dels Somnis» que promou CaixaBank des de l’any 2017. Un cop el paquet estigui preparat, s’haurà de lliurar a la mateixa oficina on es va rebre la carta, amb una etiqueta identificativa que facilita l’organització per garantir la traçabilitat i correcte lliurament de tots els regals. Josep Rodríguez, director general de l’Associació educativa Can Palet, expressa que: “gràcies al suport que CaixaBank ofereix a aquest tipus d’activitats solidàries, es reforça la igualtat d’oportunitats entre els infants. Aquestes petites accions que podrien semblar insignificants en un moment determinat, esdevenen del tot engrescadores pels nens i nenes de l’Associació que escriuen amb molta il·lusió la seva carta als Reis”.

Aquest any i degut a la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19, l’activitat solidària arribarà a més oficines amb l’objectiu que es puguin recollir el màxim número de regals. Així doncs, aquesta quarta edició de «L’Arbre dels somnis» arriba a les 4.000 oficines de la xarxa de l’entitat CaixaBank. Això suposa ampliar l’abast a gairebé 2.000 poblacions de tot l’estat espanyol, entre les quals Terrassa, per aconseguir que 25.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat puguin tenir aquest Nadal el regal que desitgen. Es preveu que l’edició 2020, la quarta de la història de la iniciativa, mobilitzarà milers de persones, entre entitats col·laboradores, treballadors socials, voluntaris, empleats i clients de l’entitat financera, per fer realitat els desitjos de les 25.000 cartes rebudes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa