MónTerrassa
Benvingut 2023 amb la màgia de la Seu d’Ègara
  • CA

Centenars d’egarencs i egarenques van dir adéu a l’any 2022 i benvingut 2023 en un marc incomparable com és la plaça del Rector Homs i un escenari espectacular i màgic, la Seu d’Ègara, les esglésies de Sant Pere, de Sant Miquel i de Santa Maria. Un conjunt únic i excepcional que tenim a casa per gaudir i que lluita per ser ben aviat ser declarat Patrimoni de la Humanitat. Valors en té més que suficients i de mixa en mica es fan passes per assolir l’objectiu.

En aquest marc incomparable, terrassencs i terrassenques, inclòs l’alcalde Jordi Ballart han acomiadat 2022. La ciutadania ha viscut unes campanades especials des de la plaça Rector Homs, amb música, ball, grans moments com toca en un dia tan assenyalat, els tradicionals dotze grans de raïm i el magnífic so que sortida des de l’espadat de l’edifici de Sant Pere d’Ègara.

Concert de Teresa Yanet

La nit ha comptat també amb el concert de la cantant, compositora i actriu cubana resident a Terrassa Teresa Yanet, i amb l’espectacle “Videoclip de Cap d’Any: Karaoke 2023” de la Companyia Óscar Bueno.

“Estimades i estimats, des de la plaça de Rector Homs us vull desitjar un 2023 ple de salut, amor i molts somriures!”, desitjava l’alcalde de Terrassa en un vídeo difós a través de les xarxes socials, i fet en la mateixa plaça del Rector Homs.

Malgrat l’èxit de convocatòria, no han faltat algunes crítiques des de les xarxes socials, en especial per considerar que els presentadors de l’espectacle van emprar el castellà i van menysprear el català i que es van posar cançons de gent com Raphael.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa