MónTerrassa
El 2020 es va tancar amb 4 persones mortes en accidents a la C-58
  • CA
S’obren al trànsit els nous carrils de l’autopista C-58 a Terrassa | Cristóbal

!--akiadsense-->

El Servei Català de Trànsit va comptabilitzar el 2020 un total de quatre persones mortes en accidents de trànsit a l’autopista C-58 de Terrassa a Barcelona. El 18 de juliol va haver-hi un sinistre mortal al punt quilomètric 9,4, a Badia del Vallès, en sentit nord. Vamn xocar frontalment dues furgonetes. Com a conseqüència de l’accident, van morir el conductor i el passatger davanter d’una de les furgonetes. Es tractava de J.L.S.S, de 44 anys i veí de Mollet del Vallès, i de R.J.S.A., de 37 anys i nacionalitat peruana.

El 17 de juliol va haver-hi un sinistre mortal al punt quilomètric 11, a Sabadell. Un motorista va patir una sortida de via i va vcaiure des d’una rotonda al lateral de la C-58, en sentit Manresa. Com a conseqüència de l’accident, el motorista va morir. Es tractava d’un home de 47 anys, D.A.P., veí de Rubí.

I el 8 d’octubre, al punt quilomètric 14,5 de la C-58 al terme municipal de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental) en sentit Terrassa, una col·lisió amb diversos vehicles implicats, dos turismes, dues motocicletes i una furgoneta, va deixar un mort. En un primer moment, es va produir una col·lisió per encalç entre una motocicleta i una furgoneta. Un turisme, en veure l’accident, es va aturar, i un altre no va frenar a temps, i va impactar amb el que estava parat i va bolcar. Finalment, un altre motorista, va realitzar una maniobra de frenada i va caure. A conseqüència del xoc, el conductor de la primera motocicleta implicada en l’accident va morir. Es tractava de R.D.M., de 47 anys i veí de Sabadell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa