L’Ajuntament de Terrassa ha donat a conèixer aquest dilluns les darreres dades de la pandèmia a la nostra ciutat. En roda de premsa, l’alcalde Jordi Ballart, ha exposat que “ens trobem en una situació difícil. Són dades molt preocupants i que ens fan ser una vegada més insistents en la crida a la responsabilitat col·lectiva per frenar la pandèmia”. L’alcalde tot i reconèixer que no són xifres encara com la primera onada de Covid-19, “ens preocupa la tendència a l’alça”.

A diumenge 25 d’octubre, hi havia 107 persones de Terrassa ingressades en planta de centres hospitalaris, de les quals 13 egarencs es troben a l’UCI. Malauradament, del 17 al 22 d’octubre, s’han produït quatre defuncions, i la xifra global és de 286. Des de l’inici de la pandèmia s’han registrat ja 7.633 casos positius, 965 només la darrera setmana. L’índex de rebrot s’ha enfilat fins al 981, una xifra rècord, mentre que la RT se situa en 1,37.

“Davant una segona onada que es preveu més forta i contundent amb les baixades de les temperatures, tornem a demanar responsabilitat i que es compleixin les mesures. L’aplicació d’un toc de queda és la mostra que la situació és complicada. Som conscients que tots arrosseguem desgast físic i emocional, però ara hem de ser més forts que mai”, ha sentenciat Ballart.

Nou comentari