MónTerrassa
El PSC presenta Xesca Velasco com a candidata a l’alcaldia de Rellinars

El PSC ha presentat Xesca Velasco com a candidata a l’alcaldia de Rellinars. Ho ha fet en un acte celebrat aquesta setmana, en què també s’ha donat a conèixer quins son els membres de la candidatura socialista de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. La presentació oficial de la llisa electoral va comptar amb la intervenció de la mateixa Xesca Velasco, alcaldable socialista de Rellinars, i amb Alfredo Vega, Primer Secretari del PSC Terrassa i exalcalde de Terrassa.

La llista socialista per a les eleccions municipals a Rellinars

1. Xesca Velasco: ja ha estat tinent d’alcalde de Rellinars i regidora de medi ambient, serveis socials i habitatge al 2014.

2. Pedro Mulleras

3. icardo Rodríguez

4. Juan Andrés Fernández

5. Marisa Bravo

6. Jose Ochoa

7. Mari Carmen Prunes.

Xesca Velasco ha definit el seu equip com un grup capaç de plantejar projectes i idees per al poble de Rellinars. “Estem oberts a escoltar les propostes, queixes i necessitats dels ciutadans de Rellinars”. El PSC Rellinars ha agraït a les seves xarxes socials el suport dels companys socialistes.

Qui és la candidata socialista Xesca Velasco

La candidata del PSC a Rellinars és Xesca Velasco Gonzákez, té 66 anys i és mare de dos fills. Va néixer a Córdoba i va la propietària d’un restaurant a Terrassa durant 14 anys. Durant més d’una dècada ha residit a Rellinars, d’on ha estat regidora de l’Ajuntament, en les regidories de Medi Ambient, Serveis Socials i Habitatge. També va exercir de tinent d’alcalde.

Es considera una persona “dinàmica, moderna, amb ganes d’aprendre i fer projectes i ajudar les persones més necessitades”. Destaca com a aficions la cuina, viatjar i la lectura. I també assegura que és una persona “curiosa” que li agrada estar al dia de l’actualitat “política, científica, de moda, etcètera”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa