L’Ajuntament de Rellinars ha informat que la línia M12 varia el seu itinerari i els horaris a partir d’aquest dilluns, 18 d’octubre. La línia 12 connecta el municipi de Rellinars amb Terrassa i Castellbell i el Vilar. Així, s’incorporen tres noves parades en la seva ruta habitual. La primera serà a Can Cotis/Les Codines; la segona a Les Serres; i la tercera a l’avinguda del Solei amb la Ronda del Bosc. Cal recordar que l’autobús té parada en totes les expedicions al Planet però que només ho fa a demanda a la plaça dels Caus.

La ruta baixarà per la carretera Rellinars, arribant a l’estació del Nord (on hi ha Renfe i l’intercanviador de Ferrocarrils de la Generalitat), continuarà pel passeig 22 de juliol, farà parada al CAP Rambla, i d’aquí ja anirà fins a l’estació d’autobusos, a la rotonda del Doré de Terrassa. El bitllet comprat pels passatgers de la línia M12 no serveix per fer viatges interns a Terrassa, ja que l’empresa que gestiona el servei no és la mateixa (TGO en el cas de Rellinars, i TMESA en el cas de Terrassa).

La línia està parcialment adaptada a persones amb mobilitat reduïda, tot i així, es recomana a les persones que requereixin aquesta adaptació que es posin en contacte amb l’empresa 24 hores abans del viatge, per assegurar que l’autobús compleix els requisits.

Els horaris dels autobusos de Rellinars a Terrassa i de Rellinars a Castellbell són el següents (recordem que només circulen de dilluns a divendres feiners):

Aquesta és l’única línia d’autobús que dona servei al municipi i l’única manera de moure’s amb transport públic fora del terme municipal. La M12, dins de la seva ruta, permet però connectar amb la línia de FGC del Vallès (en les parades de l’Estació del Nord i de FGC Rambla) i també de la línia de FGC Baix Llobregat – Anoia (a la parada d’El Burés, de Castellbell). A més de la possibilitat d’agafar Rodalies Renfe a l’estació del Nord.

Nou comentari