MónTerrassa
Humana lliura a Rellinars 10 bons d’ajuda per a persones amb pocs recursos
  • CA
L’alcaldessa Marta Roquè amb representants de la Fundació Humana | Aj. Rellinars

!--akiadsense-->

Humana Fundación Pueblo para Pueblo, organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper, ha lliurat a l’Ajuntament de Rellinars 10 bons d’ajuda que permeten adquirir roba de segona mà a persones necessitades.

Els vals lliurats, per valor de 30 euros cadascun, es poden bescanviar a qualsevol de les botigues d’Humana de Barcelona. Aquesta iniciativa permet que el Consistori canalitzi l’ajuda cap a famílies amb necessitats de vestimenta bàsica. Els bons d’ajuda s’emmarquen en el compromís de la Fundació de revertir a nivell local part dels recursos generats amb la gestió de la roba que donen els veïns.

Precisament, Humana ha recollit 680 kg de tèxtil usat a Rellinars al primer trimestre, la qual cosa representa un augment del21% respecte al mateix període de l’any anterior (559 kg). La Fundació hi té instal·lats dos contenidors en llocs de fàcil accés on els ciutadans hi dipositen la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen i als quals se’ls hi pot donar una segona vida. És un servei gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus sòlids urbans.

L’adreça dels contenidors és:

– Deixalleria (C/Grèvol, 1)

– Pg. d’en Capablanca, 10

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa