MónTerrassa
Xavier Badia  i  Jordi Monrós lideren la candidatura al Partit Demòcrata

L’actual tinent d’alcalde i regidor de cultura i festes de l’Ajuntament de Cabrils (Maresme),Xavier Badia, juntament amb Jordi Monrós, actual regidor i cap de llista de CDC a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i president comarcal de CDC de l’Hospitalet-Llobregat, han tancat definitivament la candidatura que els ha de portar a dirigir la vegueria de les comarques de Barcelona.

Badia i Monrós han presentat la candidatura sota l’eslògan #SumemTots el qual resumeix a la perfecció el pilar bàsic del projecte que defensen que, en paraules de Xavier Badia, no és cap altre que “construir una proposta política al servei de totes les persones i del país. Ens hem de mostrar útils i disposats a treballar per millorar el present i projectar un gran futur”.

En aquest sentit, Monrós ha explicat que “el nou partit ha de ser la millor eina per connectar amb tots els ciutadans de les Comarques de BCN” Xavier Badia i Jordi Monrós, han explicat que l’objectiu de la candidatura, que tindrà 11 membres serà doble: “primer, com a partit, hem d’implementar els mecanismes per a crear els vincles de confiança entre el PDC i la ciutadania d’aquesta gran àrea del país. Hem de mostrar-nos útils i ser una bona eina al servei dels veïns i veïnes de totes aquestes ciutats i viles de Catalunya” i “segon, com a país hem de convèncer i fer entendre a moltes persones que la millor eina per a garantir un bon present i, sobretot, un futur millor pels nostres fills i néts és l’Estat propi”.

La candidatura esta formada per: Remei Picart, Pere Gran, Esther Vila, Lola Mata, Montserrat Caupena, Lídia Morera, Quim Ferrer, Emili Alberich i Lluís Ridao. Amb aquesta candidatura, Badia I Monrós, han coincidit a destacar “la diversitat de persones que la conformen, el seu origen i el municipi on viuen. En total són nou les persones que des dels seus municipis defensaran els interessos de la vegueria de Barcelona”.

La vegueria de comarques de Barcelona està formada per l’Hospitalet – Cornellà, Baix Llobregat, Vallès Occidental -Sabadell, Vallès Occidental- Terrassa, Vallès Oriental, El Maresme i Baix Besòs, i inclou ciutats com l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Terrassa, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà de Llobregat, Sant Adrià del Besòs, Granollers, Sant Feliu del Llobregat, Viladecans, Rubí o Mataró, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix