MónTerrassa
VOX Tarrasa denuncia assetjament independentista
  • CA
Vox Tarrasa, antifeixistes, CDR, Mossos i Fairy a la plaça Vella
Vox Tarrasa, antifeixistes, CDR, Mossos i Fairy a la plaça Vella | Cristóbal

VOX Tarrasa denuncia assetjament aquest cap de setmana al carrer Major de Terrassa, on van instal·lar una carpa informativa. El grup polític critica els “lamentables fets ocorreguts” i reivindiquen el dret a fer el que van fer: “El nostre partit polític disposava de tots els permisos administratius per poder realitzar l’activitat al carrer Major i vam respectar en tot moment les indicacions dels Mossos i de la Policia Municipal”.

El grup d’ultradreta diu que “no va existir” per part seva “cap acte que pretengués alterar el lliure desenvolupament de les activitats dels ciutadans, Festival de Jazz inclòs”. I denuncien l’atac d’una persona que diuen que els insultava i els va llançar la seva taula informativa pel terra. “Hem hagut de suportar la persecució del separatisme més sectari, radical i ranci tot el cap de setmana, intentant aïllar-nos dels ciutadans amb el seu cordó sanitari típic de les ideologies totalitàries. Lamentable que entre ells hi haguessin regidors d’ERC, CUP i PdeCat, encara que no ens estranya”.

VOX celebra que el cordó policial no deixés accedir a la carpa als manifestants que volien increpar-los, i també el fet que diversos ciutadans els hagin visitat, fins i tot alguns independentistes que “se sentien avergonyits dels radicals” que els rodejaven, afirmen. El grup polític qualifica de “forma d’actuar gangsteril” que, relaten, els “increpessin, insultessin i escopissin com s’ha pogut comprovar en les imatges”. A més, comenten que van envoltar a Alicia, la seva secretària general a Terrassa, “colpejant tot seguit el vehicle on es transportava el material”. “Si aquesta és la República que proposen i pretenen, la presència del nostre partit es fa essencial per recuperar el sentit comú i democràtic. Volem destacar que fins aquest moment no ens han mostrat la seva solidaritat ni suport cap de les forces polítiques, PP, Ciutadans ni PP inclosos”.

El grup també demana que l’alcalde de la ciutat, Alfredo Vega, condemni els fets ocorreguts. Per aquest motiu, ja han anunciat una nova jornada amb carpes informatives, el cap de setmana vinent a la Plaça 1r de Maig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa