Vox es prepara per celebrar el Dia de la Hispanitat, aquest dimarts 12 d’octubre, amb diversos actes a Barcelona. L’agrupació municipal de Terrassa, amb Alicia Tomás al capdavant, ja ha informat que hi serà present. I anima a tots els seus simpatitzants i militants a participar-hi de manera activa. Els actes estan convocats per la plataforma Cataluña Suma i la Fundación para la defensa de la nación espanyola. La jornada s’iniciarà a les onze del matí, amb una ofrena floral al monument dedicat a Colom.

Una hora després, a les dotze del migdia, tindrà lloc la gran manifestació que està previst que s’iniciï des del passeig de Gràcia, amb cantonada Provença, i que baixi fins a plaça Catalunya i la Rambla. Paral·lament, de 12 a 2 de la tarda, hi haurà una rua de balls hispanoamericans al passeig de Gràcia, així com carpes informatives ubicades a la plaça Catalunya. La jornada finalitzarà amb una misa, a dos quarts de vuit del vespre, al carrer Balmes, 78.

L’any passat, el partit local també ja va desplaçar-se fins a la capital catalana per participar en els actes del 12 d’octubre. En aquella ocasió la convocatòria corria a càrrec del mateix partit, conjuntament amb l’entitat Somatemps, i l’ofrena va tenir lloc als peus del monument de la verge del Pilar, la qual va ser reivindicada com a “fundadora d’Espanya”.

A Terrassa, els últims actes de Vox van tenir lloc a inicis d’aquest 2021, al mes de febrer, quan van decidir muntar diverses paradetes en punts de la ciutat, especialment, al Mercadal i a Ca n’Anglada. Una d’aquestes accions, en aquest cas amb una parada a la plaça Vella, va acabar amb la presència dels Mossos d’Esquadra per fer-los un cordó davant les protestes de grups antifeixistes.

Nou comentari