MónTerrassa
Vega: “Estem molt vius i amb ganes d’encarar la campanya electoral”
  • CA
Vega, durant l’acte amb els militants del PSC Terrassa | PSC TERRASSA

El PSC Terrassa ha començat a mobilitzar els seus militants de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig. Aquest dimecres, el grup municipal ha celebrat una assemblea on ha presentat el comitè de campanya i ha animat la militància a implicar-se en les accions que l’organització ja està preparant de cara als propers mesos.

Alfredo Vega s’ha mostrat optimista de cara a les properes eleccions municipals i ha assegurat que el PSC “està molt viu, amb ganes i amb

força per encarar aquesta campanya electoral” i ha afegit: “La gran força d’aquest partit sou vosaltres, la seva gent. Us encoratjo a implicar-vos en tot allò que ja hem començat a treballar, com ara l’elaboració del que serà el nostre programa electoral». En aquest sentit, Vega ha afirmat que “el PSC no promet el que no pot complir, treballarem sobre línies factibles i presentarem un projecte il·lusionant per a la ciutat de Terrassa».

L’alcalde terrassenc ha marcat com a línies prioritàries les polítiques socials: “Cal que defensem l’educació i la sanitat, també hem de promoure la cultura, l’esport i el dinamisme de les moltes entitats que són presents a la ciutat”. Segons ha apuntat el líder socialista: “Volem fer una campanya en positiu, pensant en tots i cadascun dels terrassencs i les terrassenques, traçant un projecte comú que ens permeti seguir millorant aquesta ciutat,

ds del progrés, el diàleg i el consens”. Per Vega, també seran prioritaris els temes referents a la mobilitat, com el tercer carril de la c-58, l’acabament de la B-40 o les mesures que permetin fomentar el transport públic.

El candidat del PSC a les properes eleccions municipals s’ha mostrat convençut que un PSC fort “és el millor per a la ciutat” i ha afegit: “La ciutadania ens ha donat la seva confiança perquè sempre hem donat mostres de bon govern, de responsabilitat i hem estat capaços d’arribar a acords en benefici sempre de Terrassa“.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: 3a Edad a gener 31, 2019 | 20:36
    3a Edad gener 31, 2019 | 20:36
    Más que una reunió de militantes del PSC parece una excursión del INSERSO

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa