MónTerrassa
Vega: “Calia tallar la degeneració política que havia instaurat Rajoy”
  • CA
Alfredo Vega, alcalde i primer secretari del PSC a Terrassa | PSC Terrassa

!--akiadsense-->

Unes 300 persones han participat aquest dissabte en a la Festa Socialista de Terrassa. La jornada, organitzada pel PSC Terrassa, s’ha celebrat a Els Bellots i ha comptat amb la presència de l’alcalde i líder del Partit Socialista a la ciutat, Alfredo Vega. El PSC de Terrassa havia convocat aquesta festa ja fa setmanes, però la casualitat ha fet que la jornada coincidís amb la investidura del socialista, Pedro Sánchez, com a president del Govern. Aquest fet ha impregnat la jornada, que s’ha viscut amb “molt d’optimisme i il·lusió”.

En aquest sentit, l’alcalde de Terrassa i primer secretari de l’agrupació del PSC local, Alfredo Vega, ha assegurat “sentir-se molt esperançat per aquesta nova etapa que s’inicia” i ha afegit: “calia tallar la degeneració política que havia instaurat el govern de Rajoy”. Vega també s’ha mostrat optimista amb el nou tarannà de l’executiu socialista: “era urgent obrir-nos al diàleg, cal que tots siguem més constructius”. El primer secretari del PSC Terrassa ha recordat que enguany “es celebra el quarantè aniversari de la creació del Partit dels Socialistes de Catalunya. Un moment bo per mirar enrere i sentir-nos orgullosos del nostre llegat. La unitat del nostre partit és una de les nostres fortaleses, és el que ens ha donat força per transformar la societat. També hem de ser capaços de fer autocrítica, per continuar treballant en la bona direcció i ser útils a la ciutadania, aquesta és la finalitat de la nostra formació”.

Unes 300 persones s’han aplegat per la Festa Socialista a Terrassa | PSC Terrassa

!--akiadsense-->

Vega ha volgut destacar el municipalisme com un dels valors principals del PSC: “Sempre hem posat les ciutats i els pobles per davant de tot, hem estat capaços de crear bons equips que han treballat amb esforç i energia”. I en aquest sentit ha assegurat que les polítiques “sempre neixen dels municipis, de les reivindicacions que fan els ciutadans i ciutadanes” i ha posat d’exemple les demandes dels pensionistes o el clam per la igualtat entre home si dones, “que a Terrassa vem saber canalitzar, creant la primera regidoria de la dona de tot l’Estat”.

La jornada també ha comptat amb la presència de Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat i Secretària d’Igualtat del PSC que ha posat els i les socialistes de Terrassa com a exemple de fortalesa i superació. La responsable de l’àrea d’Igualtat del PSC ha assegurat que “Espanya ha avançat sempre amb governs socialistes i creiem que aquesta també és una oportunitat per a Catalunya. Fins ara ens hem trobat davant d’un partit autista i absent, que ens ha deixat sols davant una situació de molta dificultat. Ara hi haurà un govern capaç de seure a dialogar”.

Alfredo Vega, amb Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat i Secretària d’Igualtat del PSC | PSC Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa