MónTerrassa
Vega: “Sabem noms i cognoms de la gent que va atacar la seu del PSC”
  • CA
Regidors socialistes al Raval
Regidors socialistes al Raval | J. M.O.

!--akiadsense-->

El PSC ha presentat una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra per l’atac independentista a la seu del partit al carrer de la Rasa, durant la manifestació del dijous al vespre-nit. El portaveu, Alfredo Vega, ha explicat que una bola de pintura “em va passar molt a prop de la cara, i tenim tota l’escena filmada i coneixem els noms i cognom de bona part de la gent que hi va participar. En aquest sentit, ha expressat la seva preocupació pel que ha considerat deriva cap a la violència de persones que coneix i que considerava pacífiques. Representants, d’entitats i col·lectius de la ciutat “dels que m’hauria esperat una altra actitud”. “Era un grup de 8 o 10 però tothom mirava l’espectacle”.

Vega ha remarcat que és la quarta vegada en poc temps que hi ha accions contra l’edifici, com trencament de vidres. Pel portaveu, el més preocupant és que si abans els responsables eren encaputxats i atacaven de nit, ara el grup ha estat molt més nombrós.

Vega també ha reblat que en cap cas condemna un independentisme majoritari que considera pacífic i que a parer seu, ho ha demostrat en nombroses ocasions. “Són gent de pau, de respecte, de diàleg. No volem criminalitzar a aquesta majoria”. A més, ha agraït el suport unànime i la condemna dels fets immediata per part de partits de tot l’espectre polític.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa