MónTerrassa
Vega: “El govern queda en mans d’ERC; Ballart podrà seguir fent campanya electoral”
  • CA

“La remodelació del govern municipal és una mostra més d’incapacitat de Tot per Terrassa de gestionar i governar la ciutat”, ha manifestat el PSC un cop s’ha conegut que l’alcalde Jordi Ballart ha reestructurat el cartipàs municipal. Per als socialistes, el pes de l’equip de govern “queda en mans d’ERC, qui ostenta tot el poder de l’executiu, un aspecte que tothom sabia però que ara esdevé oficial”. Afirmen que mentre ERC es queda governant i gestionant el dia a dia, l’Alcalde i els regidors de TxT queden lliures per a la seva “permanent campanya electoral”.

“És la forma populista de fer política de Ballart i el seu equip, sortir al carrer a fer-se fotos i fer campanya, però la feina que comporta governar una ciutat com Terrassa la deixa pels altres”, afirma Alfredo Vega, Primer Secretari del PSC local. Per a Vega, “Ballart s’ha vist obligat a prendre aquesta decisió davant la incapacitat evidenciada pel seu equip de gestionar un ajuntament tan gran com el de Terrassa”.

Els socialistes també lamenten que l’alcalde continuï sense assumir cap àrea de gestió directa: “Malgrat estem enmig d’una greu crisi i Ballart és el polític amb més experiència de l’Ajuntament, ja que fa més de 15 anys que és membre del Consistori, no és capaç d’assumir cap competència municipal de forma directa, i continua lliure per sortir al carrer a fer la seva campanya electoral personalista”. El PSC creu que aquesta forma de governar Terrassa de TxT i ERC perjudica “greument” a la ciutat i que ara mateix cal un govern amb un “projecte clar de reconstrucció, amb idees potents per dur-lo a terme, i amb persones al front que tinguin capacitat per fer-ho, cosa que al Govern municipal actual no hi trobem”, conclou Vega.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa