MónTerrassa
Txetxu Sanz obre la caixa dels trons al PSC Terrassa i s’enfronta a Vega
  • CA
Txetxu Sanz
Txetxu Sanz | cedida

!--akiadsense-->

José Miguel Sanz, Txetxu va anunciar a l’assemblea del PSC de Terrassa que es presentarà a l’elecció de primer secretari de l’agrupació local socialista, el mateix que va fer l’exalcalde Alfredo Vega. El candidat és crític amb l’actual direcció en considerar que es postular a continuar sense haver encetat un procés de deliberació amb la militància que aglutini més i nous sectors socialistes.

Txetxu Sanz reclama “suficient generositat per facilitar un canvi real a l’agrupació i recuperar el govern de la ciutat. Cal recuperar la força i entusiasme que va fer dels socialistes la primera referència de la ciutat i trencar, definitivament, amb qualsevol implicació amb les formes de fer política basades en aventures personalistes. Cal fer una oposició efectiva i sense hipoteques. Cal construir un projecte d’il·lusió i d’esquerres per a la nostra ciutat. Ha arribat el moment del canvi real al sí del PSC”.

“Hem de reconèixer l’esforç i treball realitzat però, a l’hora, necessitem un lideratge que trenqui amb les velles dinàmiques, dinamitzi l’àmplia base social, s’obri a la joventut, i tingui per objectiu principal el partit”, ha insistit Sanz. Segons el candidat a la primera secretaria del PSC de Terrassa, “l’entrebanc de les darreres eleccions municipals només es pot entendre com un accident en unes circumstàncies favorables, com ho demostra la recuperació d’alcaldies i la pujada general a tot arreu del vot socialista amb l’empenta de Pedro Sánchez i Miquel Iceta”.

Com explica Sanz, “una de les causes de la derrota que va patir el PSC a les darreres eleccions municipals va ser l’excessiva implicació amb l’actual alcalde, el que dificulta fer una oposició efectiva”. Per això, Sanz i el seu equip defensen que “cal trencar amb qualsevol identificació del PSC amb la darrera etapa per facilitar una oposició real”. “La deriva de l’actual govern de la ciutat que ha portat el populisme i màrqueting a graus de tragicomèdia, amb plens amb insults sense que l’alcalde sigui capaç d’aturar aquesta violència, ens convida a reflexionar sobre la necessitat de facilitar canvis que retorni l’ajuntament a la política de la que no havia d’haver marxat mai.”

Sanz considera que la seva candidatura ajudarà a dinamitzar als i les militants socialistes, persones compromeses amb la ciutat i els principis de justícia social, el medi ambient, el progrés, els drets humans i el feminisme. Militant del PSC de Terrassa, és expert en consum, associacionisme i participació ciutadana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa